Lidt for hurtigt ude :0)... Måske - men nød timerne derude i sol og fuglefløjt

29-Marts-2018

For 5 dage siden indløste jeg min fødselsdagsgave...
Jeg ønskede mig et gavekort til Tvedemose Champignon, som har en produktion af økologiske svampe... og ikke mindst et fantastisk overskuds materiale i form af jord/muld.
Når svampene er høstet, fjernes alt jorden og dette opvarmes til 70 grader - inden ny produktion... Dette rest produkt er FANTASTISK TIL JORDFORBEDRING...
Har du en trailer og 200.- vil jeg stærkt anbefale at tage turen forbi.
Vi har gode erfaringer fra sidste år - aldrig har vi haft så mange regnorme tilfredse solsorte og ikke mindst planter der struttede af velvære.
Klik ind på www.tvedemose.dk for flere oplysninger...

Foråret lige om hjørnet ? Ja måske :0)

12-Marts-2018

Vælger solen at titte frem mellem sne / regnbyger er GlasHaven hurtig i forårsstemning... Men stabilt kan man ikke sige vejret er.

Her i haven er en gammel hassel - som med årene er blevet et opstammet træ... Hver andet år bliver de nye skud klippet af og ud af grenene har jeg denne gang pyntet lidt på de sorte plastpotter... Grenene som er lige er savet i 3 forskellige længder. Herefter limet på potterne.

Slutter af ned en gang ståltråd, som er gemt under lidt naturbånd.
Til sidst en gang med min favorit blanding ( ½ træolie / ½ transpirant træbeskyttelse - farven teak...

I potterne er der "græsser" - nogle har jeg taget i haven andre er en foræring... Tror det bliver smukt hen over sommeren når græsserne vokser til :0)... klik ind igen - sætter løbende billeder ind for at vise forløbet...

Her på billedet kan du se hvordan jeg har "skabt Havekunst" - ved at binde mange grene sammen i et bundt... "Skulpturen" skal ud mellem en gruppe krukker -når vejret siger forår :0)

Første søndag i 2018 - smuk og kold :0) ...

Har lige opstartet en ny forside / sidste nyt.
Klik endelig på de andre sider i menuen - her er masser af billeder fra hele 2017...
God fornøjelse...
Herunder lidt stemning fra "madværkstedet" :0)

22-December-2017

Glædelig Jul og alt det bedste i det nye år...

- Så er vi klar til julegæsterne - næsten, mangler lige det vigtigste MADEN !
Håber vi ses i 2018 :0)...

Udsigt fra køkkenvinduet ... 900 led pære fordelt over 3 kæder - masser af sølv/hvide plast kugler - til sidst, et drys sne fra oven...:0)